۶ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۵۹

گزارش تفریغ بودجه ۹۲ شهرداری تهران ارائه شد

گزارش تفریغ بودجه ۹۲ شهرداری تهران ارائه شد

گزارش تفریغ بودجه سال ۹۲ شهرداری تهران، در جلسه عصر یکشنبه شورای شهر تهران توسط حسابرس شورا قرائت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا دبیر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا در خصوص روند ارائه تهیه گزارش تفریغ بودجه توضیح داد: بعد از ارائه گزارش تفریغ بودجه توسط شهرداری به شورای شهر و انتخاب حسابرس توسط اعضای شورا؛ این گزارش تهیه شده تا امروز در صحن علنی قرائت شود.

وی اضافه کرد: بر اساس قانون شهرداری تهران باید ایراداتی که حسابرس شورا مشخص کرده را رفع کرده و در فرصت زمانی به این ایرادات به صورت کتبی پاسخ دهد.

در ادامه این جلسه حسابرس رسمی شورا ایرادات مربوط به بودجه سال ۹۲ را قرائت کرد و گفت: گزارشات مربوط به برخی از تبصره های بودجه سال ۹۲ به طور کامل ارائه نشده است. همچنین بر اساس تبصره هشتم گزارش املاک و مستغلات قابل فروش هر سه ماه یکبار به طور مرتب به کمیسیون تلفیق ارائه نشده است.

وی اضافه کرد: مستندات مربوط به رعایت تبصره ۳۸ بودجه درخصوص ارائه اصلاحیه بودجه ارائه نشده و مستندات مربوط به تفریغ بودجه با تاخیر به شورای اسلامی شهر تهران ارائه شده است.

پس از قرائت گزارش توسط حسابرس رسمی شورا؛ احمد حکیمی پور- نایب رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی  در خصوص نبودن فرصت کافی برای بررسی جزئیات گزارش تذکر داد و گفت: در تفریغ بودجه سال ۹۰ و ۹۱ هم این اتفاق افتاده و شورا گزارش حسابرس را تایید کرده و نه تفریغ بودجه را.

این عضو شورای شهر با انتقاد از کوتاه بودن گزارش حسابرس گفت: این گزارش کامل نیست. ما موظف هستیم به دخل و خرج شهرداری ورود کنیم و رعایت قانون باید برای ما احراز شود. شهرداری می تواند در ردیف های همان فصل تنها ۱۰ درصد جابه جایی داشته باشد. تا تفریغ بودجه انجام نشود نمی توانیم به بودجه سال آینده ورود کنیم.

دوستی نایب رییس کمیسیون عمران و حمل  ونقل شورا نیز  در دفاع از عملکرد حسابرس شورا بیان داشت: حسابرس؛ حسابرس شورا است و به رسالت خود عمل کرده است. همانطور که در گزارش آمده تفریغ بودجه باید بر اساس مقایسه بودجه نهایی ابلاغی و عملکرد حسابرسی شده انجام شود که این امر به دلیل عدم ارائه صورت های مالی حسابرسی شده انجام نشده است.

وی تاکید کرد:‌ درست مثل مجامع مختلف؛ شهرداری هم مثل یک شرکت است که مردم سهام دار آن هستند و ما هیات مدیره آن هستیم. ما نباید از حسابرس مان ایراد بگیریم. حسابرس ایرادات جدی گرفته است. پیشنهاد می کنم حسابرس با عوامل شهرداری ایرادات را رفع کنند و بعد آن را دوباره در صحن قرائت کنند.

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز اظهار داشت: حسابرس و شهرداری باید در نشست های مشترک ابهامات را رفع کنند و بعد به صورت لایحه نتیجه نهایی را به صحن شورا به منظور تایید بیاورند. سالهای گذشته نیز در یک نوبت گزارش حسابرس قرائت می شد و در نوبت دیگر لایحه تفریغ بودجه تایید می شد.

محمدی حسابرس شورا با اشاره به اینکه تبصره های بودجه هم در گزارش تفریغ حسابرسی بررسی شده؛ بیان داشت: در بودجه مصوب شهرداری صراحتا بودجه شهرداری تهران را تعریف کرده ایم. بودجه عمومی شهرداری تهران در برگیرنده بودجه مناطق واحدهای ستادی و راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ است و بودجه شرکت ها به صورت جداگانه دیده شده است.

محمد مهدی تندگویان عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورا نیز بیان داشت:‌ گزارشی که ارائه شده باید اعلام وصول شود. پاسخ این گزارش هم باید به صورت مکتوب و بند به بند کنار این گزارش نوشته شود. روال همه مجامع این است که شهرداری باید قبل از شورا این گزارش را رویت می کرد. اعلام وصول گزارش تفریغ بودجه هیچ مشکلی ندارد. با اعلام وصول؛ شهرداری پاسخ کتبی می دهد تا در جلسه آینده به تصویب برسد.

احمد دنیامالی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا نیز خاطر نشان کرد: طبق قاعده گزارشی که حسابرس تهیه می کند باید همراه با پاسخ دستگاه مربوطه باشد. دوستانی که در شورای دوم و سوم بودند به یاد می آورند که زمانی شهرداری حسابرسی دقیقی نداشت. همیشه نظر شهردار تهران نیز این بوده که همه شرکت ها و سازمان ها حسابرسی شوند در حالی که قبلا این کار انجام نمی شد.

رحمت اله حافظی رئیس کمیسیون سلامت و خدمات شهری شورا نیز در پاسخ به نظرات اعضای شورا بیان داشت: ما مشکلی با موسسه حسابرسی نداریم. حسابرس نباید به شهرداری گزارش دهد حسابرس می تواند از باب همکاری از شهرداری درخواست کند اسناد لازم را به او بدهند.

حبیب کاشانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا نیز  برررسی تفریغ بودجه ۹۲ در سال ۹۳ را از نقاط قوت شورای چهارم دانست.

احمد حکیمی پور در جریان استماع گزارش تفریغ بودجه  درخواست کرد گزارش شهرداری در پاسخ به ابهامات تفریغ بودجه زودتر به دست اعضای شورا برسد.

وی همچنین گفت: ‌تاکید ما برای ارائه همزمان بودجه شهرداری با بودجه شرکت ها و سازمان ها این است که گزارش تفریغ بودجه نیز همزمان انجام شود.

همچنین در ادامه جلسه عصر روز گذشته لایحه پیشنهادی و معرفی پنج نفر از کارکنان شهرداری تهران به عنوان قائم مقام ذی حساب در واحد های تابعه شهرداری مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

کد خبر 2474127

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha